CONSTATARI ALE POLITISTILOR IN PERIOADA MINIVACANTEI DE 1 MAI

Poliţiştii giurgiuveni au acţionat pe perioada minivacanţei de 1 Mai, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică pe raza localităţilor urbane şi rurale din judeţul Giurgiu.

Astfel, poliţiştii au acţionat în localităţile judeţului, pe drumurile publice, în gări, autogări, portul Giurgiu şi zona adiacentă acestora, în zonele aglomerate în care s-au desfăşurat manifestări cultural artistice sau de agrement.

Un accent deosebit s-a pus pe fluidizarea traficului pe Drumurile Naţionale 5 şi 6, pe tronsoanele de drum unde s-au creat ambuteiaje.

          Pe timpul minivacanţei, poliţiştii au aplicat 642 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 253 000 lei şi au întocmit 45 de dosare penale.

          Poliţiştii rutieri au constatat 17 infracţiuni rutiere (8 pentru consumul de băuturi alcoolice, 5 pentru conducere fără permis, 4 pentru punerea în circulaţie de autovehicule neînmatriculate), au reţinut în vederea suspendării 48 permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

          Poliţiştii giurgiuveni mulţumesc cetăţenilor pentru spiritul civic şi modul liniştit în care au înţeles să-şi petreacă minivacanţa de 1 Mai.

 

 (Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *