Constantin Preda si-a dat demisia din PNL

Constantin Preda, membru cu state vechi în PNL Giurgiu și-a dat demisia.  Am încercat să aflăm care a fost motivul care a determinat această demisie, ținând cont de faptul că alegerile bat la ușă. Contactat  telefonic,  domnul Preda ne-a spus:

„ Am demisionat din PNL deoarece nu mă mai regăsesc în actuala structură a partidului, chiar dacă ideologia partidului rămâne în sufletul meu. Nu intenționez să aduc cuiva vreun reproș. Este decizia mea pe care mi-o asum cu toată responsabilitatea. Deocamdată nu știu dacă mă voi îndrepta spre un alt partid. Spun acest lucru deoarece nu doresc să nu se interpreteze cumva că am plecat din PNL pentru că am ceva stabilit să plec în alt partid. Nu, nu am stabilit nimic din acest punct de vedere, dar nu exclud și această posibilitate, mai mult decât atât, eu sunt convins că pot face și altceva în afară de politică.”  

Legat de declarația domnului Constantin Preda am dorit să aflăm și punctul de vedere al domnului Dumitru Beianu, copreședintele PNL Giurgiu,  care ne-a spus:

Nu mă bucură nici o plecare din PNL. Dar trebuie să înțelegem că a venit timpul să le propunem giurgiuvenilor pentru ocuparea funcțiilor importante din județul și municipiul Giurgiu  pe cei mai apreciați dintre liderii  partidului. Îmi doresc ca timpul să fie un sfetnic bun pentru domnul Preda și să revină asupra deciziei luate.”

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe cerea de demisie a domnului Constantin Preda , că deja cârcotași au început să emită scenarii la care sincer să fiu nu ne întrece nimeni.  Două dintre scenarii ar fi următoarele:

  • Este un complot pus la cale de Constantin Preda și Noruț Stănișteanu pentru destabilizarea și decredibilizarea PNL Giurgiu.
  • Constantin Preda a fost șantajat de către domnul primar Nicolae Barbu cu pierderea postului de director de la APA SERVICE dacă nu-și dă demisia din PNL.

Fără comentarii.                                                                                              

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *