Conferinta de presa fulger tinuta de Razvan Cuc

Azi 05.08.2015,  ședința Consiliului Județean ( CJ ) Giurgiu a fost boicotată de către consilierii județeni PNL ,care nu s-au prezentat la ședință. Motivul invocat de vicepreședintele CJ Dumitru Gavrilă, membru PNL ,a fost acela că o parte a consilierilor PNL se aflau în concediu legal de odihnă, acesta fiind motivul real pentru care nu s-au prezentat la ședință. Nici el nu ar fi fost prezent dacă nu ar fi trebuit să participe la o înmormântare cu o zi înainte  și din acest considerent și-a întrerupt concediul, altfel nici  dumnealui nu ar fi putut fi prezent. Fără comentarii.

După mai bine de o jumătate de oră de  așteptare, consilierii  celorlalte partide au părăsit și domniile lor ședința. Profitând de această situație, imediat Răzvan Cuc, de ceva timp membru marcant al PSD, a inițiat o conferință de presă ad-hoc, prin care așa cum se întâmplă în astfel de situații, a dorit să scoată în evidență cât de răi sunt ceilalți și prin comparație, cât de buni sunt ei.

Despre ce s-a întâmplat la CJ Răzvan Cuc a spus :

“  Această conferință de presă fulger a luat naștere în urma circului de la CJ. Am văzut un președinte de CJ care a vrut să țină ședința, dar pe de altă parte, am văzut și un copreședinte de partid care a ținut consilierii închiși în birou. Pe ordinea de zi erau câteva subiecte, proiecte de hotărâri foarte importante și doresc să subliniez faptul că această neprezentare va fi  urmată de consecințe …”

După acest intermezzo, domnul Cuc a comentat  urmările  care pot surveni datorită boicotului creat de către consilierii PNL, care prin neprezentarea lor la ședință fac un deserviciu major oamenilor care i-au ales să-i reprezinte.

Personal nu pot fi deacord cu astfel de practici în cadrul CJ. Consilierii județeni ar trebui să dea dovadă de maturitate politică și administrativă, dar din păcate de foarte multe ori dau dovadă doar de mercantilism, uitând care este rolul și scopul prezenței lor în CJ.

Dar… se spune că ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.  Să fi uitat oare domnul Răzvan că în urmă cu doar câteva luni, consilierii județeni ai PSD-ului au procedat aproape la indigo cu felul în care s-au comportat acum consilierii județeni ai PNL-ului? Oare atunci nu existau probleme la fel de importante care aduceau prejudicii comunităților din județ?

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *