COMUNICAT DE PRESA

10.03.2016

Organizaţia judeţeană a PNL Giurgiu ia act cu stupoare şi indignare de declaraţia primarului Nicolae Barbu prin care acuză lideri politici giurgiuveni, dar şi consilieri locali că „şi-au dat mâna pentru a stopa investiţiile în oraş şi  astfel proiecte importante au  fost oprite”.

Plecând de la aceste afirmaţii, nu putem decât să constatăm că primarul Nicolae Barbu caută „vinovaţi” pentru nerealizările din perioada mandatului său. Dacă pe parcursul celor aproape 4 ani, Nicolae Barbu s-a aflat mai mult în vacanţă decât  în primărie, acum, când alegerile bat la uşă, vrea să recupereze tot ce nu a făcut doar-doar va convinge electoratul de bunele sale intenţii. Iar cum încă patru ani de plimbări nu i-ar mai strica, Barbu a ajuns să nu mai pună geană pe geană de grija locuitorilor şi, la miez de noapte, le deconspiră acestora aşa-zisul complot al consilierilor PNL, ALDE,UNPR, care ar fi respins construirea de locuri de joacă, zone de recreere, terenuri de sport, locuri de parcare.

Total neadevărat! Consilierii PNL s-au abţinut din motive obiective. În primul rând, niciun consilier local nu a avut acces la materialele de şedinţă, toate fiind blocate, aspect semnalat de mulţi aleşi în şedinţă, iar în al doilea rând, documentaţiile prezentate erau incomplete. În consecinţă, aleşii nu puteau vota proiecte pe care nu le-au studiat în amănunt şi pentru care îşi asumă responsabilitatea. Primarul Barbu uită că, de prea multe ori, a fost girat cu încrederea, iar rezultatele sunt dezastruoase. Si amintim aici: blocul de la Istru distrus parţial, deşi nu făcea obiectul dărâmării; piaţa de peşte fără peşte, zona de agrement inundată, pista de atletism, iar exemplele pot continua!

În consecinţă, PNL Giurgiu îi cere public primarului Nicolae Barbu să înceteze cu dezinformarea şi manipularea opiniei publice şi să nu mai acuze consilierii de „jocuri politice murdare” fără a avea şi dovezi în acest sens.

 

Organizația Județeană a PNL Giurgiu

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *