Compozitorul de muzica usoara Dumitru Lupu a murit, chiar de ziua de nastere a sotiei sale, Ileana Sipoteanu

Compozitorul de muzică ușoară Dumitru Lupu a murit în această dimineață, chiar de ziua de naștere a soției sale, Ileana Șipoteanu. 

Anunțul decesului compozitorului Dumitru Lupu a fost anunțat de Daniela Daniela Vitcu, decanul Facultății de Arte a Universității „Ovidius”. ”S-a stins din viață un prieten adevărat, un om deosebit! Nu pot să cred! De ce maestre? De ce? Dumitru Lupu vei fi mereu în inima mea! Să-ți fie somnul lin și îngerii aproape!”, a scris aceasta.

Potrivit acesteia, Dumitru Lupu a murit sâmbătă dimineață, în jurul orei 5:00. A fost solicitată ambulanța, dar în ciuda eforturilor făcute de medici nu a mai putut fi salvat.

Dumitru Lupu a murit de ziua de naștere a soției

Tot astăzi, este ziua de naștere a soției sale, Ileana Șipoteanu. Dumitru Lupu ar fi vrut, în această dimineață, să meargă împreună cu fiica ei să cumpere flori pentru aniversarea soției, scrie Ziua de Constanța.

Interpreta a postat și ea pe o rețea de socializare un mesaj în care a anunțat dispariția compozitorului Dumitru Lupu. „Compozitorul Dumitru Lupu a plecat!”, a scris această, lângă o poză cu o lumânare. Astăzi, Ileana Șipoteanu împlinește 50 de ani.

Născut în Giurgiu, Dumitru Lupu a urmat cursurile Liceului de muzică din Piteşti, apoi pe cele ale Conservatorului Ciprian Porumbescu, secţia canto-operă. De-a lungul anilor, a fost dirijor la Teatrul Alexandru Davilla din Piteşti, apoi a poposit la Teatrul Fantasio din Constanţa.

Este autorul a sute de cântece aflate în fonoteca radio-difuziunii române, a participat și a realizat sute de emisiuni TV, este autorul muzicii a numeroase spectacole și filme de lungmetraj pentru copii. Este căsătorit cu interpreta de muzică ușoară Ileana Șipoteanu și are o fiică, Dumitrana Teodora.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *