Comisarul Suta, dublura prefectei de Giurgiu …

Comisarul Suta,  dublura prefectei de Giurgiu …

Joi, 19 februarie, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu a avut loc loc o conferinţă de presă al cărei scop declarat a fost acela de prezentare a bilanţului activităţii armelor din Ministerul de Interne.

Ceea ce părea o conferinţă de presă plictisitoare, cu date statistice a stârnit deodată curiozitatea când a luat cuvântul comisarul şef de poliţie care deţine funcţiile de ofiţer relaţii publice şi şeful de cabinet al comisarului şef Ţone Marian Cătălin, împuternicit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, care spre surprinderea celor din sală prezintă, ATENŢIE !!! Raportul de specialitate al Instituţiei Prefectului explicând cu lux de amănunte cum este structurat aparatul propriu al Instituţiei Prefectului, câte posturi sunt ocupate şi câte posturi sunt vacante, la câte cursuri de recrutare şi promovare în calitate de reprezentanţi  A.N.F.P au participat funcţionarii publici ai prefecturii …

Am toată stima şi consideraţia faţă de profesionalismul de care dă dovadă comisarul şef Cristian Şuţă în calitatea dumnealui de ofiţer relaţii publice, şi sincer îmi pare rău de situaţia ingrată în care a fost pus,  aceea de a se substitui prefectei sau subprefectei, care în mod normal şi legal totodată, ar fi trebuit să-şi prezinte raportul propriu de activitate.

Din păcate doamna prefect Nina Carmen Crişu este prinsă între ciocan şi nicovală. Ciocanul fiind cel care a propulsat-o în funcţia de prefect, respectiv senatorul Niculae Bădălău şi nicovala reprezentată în acest caz de lege. Se pare că prefecta a ales ciocanul în detrimentul legii. A ales implicarea în politică împotriva legii.

Păcat. Prefecta Nina Carmen Crişu cred că se implică politic împotriva voinţei ei, fiind forţată de persoane care ei înşişi cred despre ei că sunt infailibili. Timpul va demonstra contrariul şi cei care azi se cred mari şi tari vor realiza că sunt mici, insignifianţi, practic muritori de rând.

I.C.MANDU

Cronica Giurgiuveana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *