Colesterolul poate fi optimizat şi fără medicamente, au confirmat studii clinice importante efectuate în Canada.

Am căutat şi părerea unui specialist. Ne-am îndreptat către dr. Elena Urdea, specialist cardiolog, cu care am discutat despre posibilitatea reducerii colesterolului şi trigliceridelor în mod natural.

Bună ziua, dr. Urdea! Este posibil să reducem colesterolul în mod natural?

Dacă vreţi să spuneţi fără medicamente – da, este posibil. Şi colesterolul, şi trigliceridele sunt influenţate pozitiv de produsele Omega-3. În multe cazuri de dereglări uşoare până la moderate, colesterolul “rău” şi cel “bun” intră în normă. În cazurile mai severe trebuie să se administreze şi medicamente (statine, fibraţi etc.).

Toate produsele Omega-3 acţionează la fel?

Nu, acţiunea lor depinde de mai multe lucruri. Mai multe studii independente, de exemplu, demonstrează că seminţele de in au influenţă asupra colesterolului, doar dacă se administrează ca seminţe crude sau proaspăt măcinate. Sub formă de ulei de in nu există un efect clar pronunţat.

Rezultate mai bune dă uleiul de peşte, care are însă un dezavantaj important – acizii graşi Omega-3 din el sunt sub formă de trigliceride. Trigliceridele se asimilează mai greu în organism şi în cele din urmă omul beneficiază “cu întârziere” de efectul necesar.

Momentan în medicina mondială este renumit doar un produs Omega-3 – uleiul din creveţi antarctici (krill), al cărui efect este necondiţionat. La noi deja există un produs ce conţine 100 % ulei de krill, care se numeşte Visilife Health. Cercetările sunt categorice, dintre toate suplimentele alimentare Omega-3 Visilife Health dă cele mai bune rezultate în lupta împotriva colesterolului. Pentru o administrare de doar 2 capsule pe zi timp de 3 luni, colesterolul “rău” scade cu 32 %, iar cel “bun” creşte cu 44 %. Visilife Health este pur ecologic, fără OMG. Efectul se datorează asimilării sale excelente în organism. Acizii graşi Omega-3 din Visilife Health sunt sub aceeaşi formă ca în organismul uman – sub formă de fosfolipide.

La noi se oferă şi un alt produs foarte interesant – Visilife Omega, ce are o formulă dublă Omega-3, care include ulei de peşte şi ulei de krill. Pentru acesta uleiul de krill joacă rolul unui catalizator, care îmbunătăţeşte şi accelerează eficacitatea uleiului de peşte.

În acest caz, care produs este mai bun?

Aici nu putem vorbi de grade de comparaţie “mai” şi “cel mai”. Datorită puterii excepţionale a Visilife Health recomandarea mea este ca pacienţii să înceapă întâi cu acesta, pentru a obţine mai repede reducerea nivelurilor colesterolului şi trigliceridelor. După o lună-două, când valorile sunt deja în limitele normale pentru sănătate, este bine să continue cu Visilife Omega. Administrarea de Visilife Omega va contribui pentru menţinerea rezultatelor şi va evita riscul ca trigliceridele şi colesterolul să crească din nou. Această schemă asigură pacienţilor un mod natural şi eficient de a se descurca cu această problemă de sănătate de altfel atât de serioasă şi atingerea unui echilibru optim.(Next News) COMUNICAT DE PRESĂ »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *