Cine nu are dosar penal… sa-si cumpere

Să mai îndrăznească cineva să spună că  Marin Anton nu îi păstrează lipiţi de inimă,  precum marca de scrisoare pe anumiţi membri ai PSD .  Astăzi dosarul penal a devenit o marotă naţională, ceva de genul dacă nu ai dosar penal nu eşti în trend. Avem şi exemple în acest sens cum ar fi Sebastian Ghiţă. Are omul un ditamai dosarul penal? Are. Numai că  în loc să stea în puşcărie unde îi este locul, omul cu dosar penal stă bine mersi în afara graniţelor ţării într-o ditamai viloaia cu piscină!

Elena Udrea , alta penala aflată în trendul normalităţii ţării noastre.

Darius Vâlcov, penalul cu cavou, locul de unde a conceput programul de guvernare al PSD . Este omul în trend ? Este …

Ei bine, Marin Anton, suflet bonom s-a gândit cum să îi ajute pe oamenii din fruntea PSD-ului local să ajungă  şi domniile lor în trendul normalităţii româneşti.

Primul căruia  Marin Anton i-a făcut dosar penal este senatorul de Giurgiu Niculae Bădălău din cauza comportamentului acestuia de boxer aflat în afara ringului care şi-a încercat swing-ul în bărbia fostului deputat.

Marin Anton m-a convins că are suflet de mama Dolores. Mi-a fost greu să cred acest lucru până la conferinţa de presă a PNL Giurgiu din 06 octombrie, a.c., când Marin Anton a anunţat că are intenţia să deschidă dosare în instanţă  prefectei şi preşedintelui Consiliului  Judeţean Giurgiu.

Motivele care l-au determinat pe liderul liberalilor giurgiuveni să îi acţioneze în instanţă  pe Nina Carmen Crişu şi Marian Mina cred că ţin mai degrabă de dorinţa lui Marin Anton de a le crea notorietate celor doi în trendul normalităţii româneşti. 

“ Avem la Giurgiu nişte conducători care au reuşit performanţa să instaureze nerespectul faţă de lege… În acest sens avem două exemple foarte clare:  Uitaţi-vă la atitudinea prefectei de Giurgiu căreia i-am adresa şi îi adresăm în continuare întrebări, dar nu primim niciun răspuns.  Prin această atitudine dă dovadă  că nu are niciun pic de respect faţă de locuitorii judeţului, nici chiar faţă de funcţia în care a investit-o  ministrul de interne . Este inadmisibil să  nu răspunzi  în termeni legali la sesizările făcute…

Singura modalitate care a rămas pentru aflarea adevărului este să fac plângere penală. Eu nu îmi doresc acest lucru, dar vreau să răspundă.  A fost plecată la Ierusalim şi a fost pontată ? Este sau nu membră  ATOP  şi primeşte bani nemeritaţi ??  Acestea  sunt întrebările la care doamna prefect  Nina Carmen  Crisu trebuie să  răspundă…

Un alt personaj care nu respectă legea este preşedintele Consiliului Judeţean Marian Mina …  Eu personal m-am dus la domnul preşedinte şi i-am spus că avem un loc liber de consilier judeţean , loc liber rămas urmare a demisiei unuia dintre colegii noştri. Cu acestă ocazie i-am solicitat să facă o şedinţă  ordinara în care noi să putem propune un nou consilier judeţean. A zis că da, dar până acum nu s-a soluţionat nimic… Am să îl acţionez şi pe dumnealui  în justiţie pentru că nu doreşte să convoace o şedinţă  ordinară  pentru numirea unui alt consilier judeţean PNL în locul celui care a demisionat.”

Comentariile sunt de prisos . Un lucru  este cert :  Nu ai dosar penal nu eşti în trend!

 

I.C. MANDU                                                                                                                   

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *