CFR, bilete cu 50% mai ieftine ! Vezi pe ce rute

CFR a decis să micșoreze prețul biletelor pe anumite rute, odată cu startul sezonului estival.

Veşti bune pentru brăileni de la CFR Călători, care anunţă că pe mai multe rute, printre care sunt şi cele din judeţul Brăila, pentru trenurile InterRegio, aplică reduceri la preţul biletelor şi abonamentelor cu până la 50%.

O altă veste bună este că, din acest sfârşit de săptămână, intră în circulaţie şi Trenurile Soarelui, astfel că, pe relaţia Brăila – Constanţa şi retur sunt asigurate câte două legături directe.

“Pe rutele: Galaţi – Brăila, Galaţi – Făurei, Bucureşti Nord – Galaţi, Galaţi – Constanţa, Oradea – Satu Mare, Cluj Napoca – Satu Mare, Oradea – Cluj Napoca, Caracal – Craiova, Braşov – Iaşi, Suceava – Ilva Mica, Piatra Olt – Craiova, Craiova – Bucureşti Nord, Cluj Napoca – Beclean pe Someş, Cluj Napoca – Ilva Mica, preţurile biletelor de clasa a 2-a se reduc cu 30% – 50%” se arată în comunicatul societăţii.

În acelaşi comunicat se mai precizează că la toate trenurile InterRegio care circulă între Galaţi şi Brăila, biletele de călătorie clasa a 2-a costă 9,20 lei în loc de 14,50 lei. De asemenea, la trenurile IR 1531, IR 1532, IR 1533, IR 1534, IR 1535, IR 1536 preţul unui bilet de călătorie Oradea – Cluj Napoca este redus cu 30% şi costă 32,35 lei, în loc de 44,50 lei.

Sursa dcnews.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *