Ce stie tot orasul… nu stiu cei care sunt pusi sa aplice legea

Pe adresa redacției am primit un mail pe care vi-l vom prezenta integral:

„ Domnule Mandu,                                                                                 

Am încercat să fac rost de numărul dumneavoastră de telefon dar nu am reușit. Doream să am o întâlnire cu dumneavoastră să vă aduc la cunoștință faptul că degeaba avem legi dacă ele nu se respectă.

Iată pe scurt despre ce este vorba: Trecând pe lângă sediul de campanie ALDE am văzut un afiș cu un concert al unei formații de muzică rock iar alături, fotografiile lui Vladu Alexandu, cel ce dorește să ajungă primar. Ori este știut faptul, s-a spus și la televizor că în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale sunt interzise spectacolele, concertele cu scop electoral. Pentru veridicitate am făcut și fotografie la fața locului. Mai mult decât atât am văzut pe facebook-ul lui Daponte, cel care organizează spectacole de acest gen cum este  fotografiat împreună cu Vladu, în care spun că sunt înpreună în timpul campaniei și că și-l dorește primar.

Tot orașul știe că Vladu cumpără bilete de la Daponte, bilete pe care ulterior le dă celor care crede el că îl vor vota. Cred că cineva trebuie să anunțe pe cei în drept să ia măsuri . Eu personal nu știu cui să mă adresez. De aceea am apelat la dumneavoastră cu rugămintea să apară în ziar ceea ce eu tocmai am sesizat. Poate așa se vor autosesiza cei în drept să ia măsurile legale ce se impun.  Am să atașez prezentei și fotografiile extrem de sugestive după facebook.

13187689_1592427654419920_1738221644_n (1)13219690_1592427747753244_840095696_n

click pe poze pentru mărirea imaginii

Închei prin a vă mulțumi și doresc să vă mai spun un lucru pe care doresc să-l știe toată lumea: Barbu și Vladu merg pe aceeași mână. Ceea ce fac ei acum este praf  în ochii proștilor. Cei doi sunt legați printr-un cordon ombilical nevăzut. Singurii care pot vedea și tăia acest  cordon sunt cei de la DNA.  

Vă mulțumesc. ”

Fără comentarii.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *