„Carlanii” PSD-ului local si-au depus dosarele de candidati pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Judetean Giurgiu

Azi, 26 octombrie, candidații PSD Giurgiu pentru alegerile parlamentare și-au depus dosarele la Biroul Electoral Județean Giurgiu. Cu acest prilej,  parte dintre cei prezenți, vizibil emoționați, au făcut  scurte declarații de presă, ocazie cu care au spus:

Marian Mina președintele Consiliului Județean Giurgiu

„După cum vedeți le propunem giurgiuvenilor o echipă tânără, o echipă de giurgiuveni pentru Giurgiu. Sunt numai oameni care au confirmat,  atât pe plan profesional cât și politic, avem mari așteptări de la dumnealor. Doresc să scot în evidență un singur lucru și anume că în urmă cu câțiva ani domnul președinte Bădălău a spus că va merge pe mâna tinerilor, că va forma o echipă de tineri. O anumită parte a politicului local a spus că sunt vorbe-n vânt, ori iată că nu sunt doar vorbe în vânt. Noi, cei care acum ne aflăm în fața dumneavoastră, atât eu cât și colegii mei, suntem o echipă de oameni tineri al căror unic scop este acela de a fi în slujba cetățenilor. De asemenea sunt convins că datorită efortului nostru conjugat, atât cei care ne desfășurăm activitatea la nivel local și județean, împreună cu parlamentarii, care acum sunt doar candidați, dar care cu siguranță vor fi parlamentari vom fi în slujba cetățeanului. Spun acest lucru deoarece avem de departe ce-a mai bună echipă și vom contribui la dezvoltarea municipiului și județului nostru. ”

Elena Dinu

După cum vedeți și dumneavoastră fac parte dintr-o echipă tânără. Așa cum spunea și domnul președinte Bădălău, și s-a ținut de cuvânt, venim în fața giurgiuvenilor pentru Camera Deputaților cu o echipă tânără care-și va pune tot profesionalismul în slujba giurgiuvenilor. Eu cred că giurgiuvenii merita ca cei care-i vor reprezenta în Parlament să fie oameni dintre ei.

Cristian Marciu  

„Părerea mea este că cele două echipe de candidați pentru senatori și deputați din partea PSD sunt cele mai bune echipe de candidați pentru alegerile parlamentare. Candidăm pentru ca soarta cetățenilor din România să fie una mai bună decât până acum. Vrem ca românii să trăiască mai bine, să aibă un nivel de civilizație și un trai mai bun, să aibă locuri de muncă și să fie mândri că trăiesc în România ”

Răzvan Cuc

„Pornim încrezători la drum. Avem o echipă, cum au spus și antevorbitorii mei, o echipă tânără care a confirmat. Fiecare dintre cei care se regăsesc pe liste au deținut diverse funcții. Deci nu venim cu oameni care doar presupun că știu ce au de făcut, noi venim cu oameni care chiar știu ce au de făcut și fiecare dintre dumnealor au confirmat acest lucru. Noi ne vom desfășura activitatea pentru Giurgiu și în Giurgiu, ceea ce este foarte important, pentru că văd în alte partide că sunt oameni care vin sporadic prin Giurgiu doar ca să țină conferințe de presă și ca să atace programul de guvernare și realizările concrete ale PSD-ului. Așa cum spuneam, ei vin sporadic, pe când noi, aici vom activa și dumneavoastră jurnaliștii și electoratul veți avea oricând posibilitatea să ne trageți de mânecă dacă cumva omitem sau nu facem ceea ce am promis că vom face. Suntem încrezători și sper să înregistrăm un succes răsunător la aceste alegeri. ”

Alexandru Andrei

„ Așa cum au spus și colegii mei nu numai că avem o echipă tânără, dar cel mai important este că din această echipă fac parte numai giurgiuveni, oameni cărora le pasă de Giurgiu și vom merge în Parlament pentru a reprezenta interesele giurgiuvenilor și vom fi un real partener atât  pentru administrația locală cât și pentru cea județeană. ”

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *