Cardul de sanatate, blocat pentru a doua zi consecutiv

Sistemul informatic al cardului de sănătate este indisponibil pentru a doua zi consecutiv. Luni, cardul de sănătate s-a blocat din cauza unor „probleme tehnice de comunicaţie între unele componente ale sistemului”.

CNAS a anunțat marți că sistemul informatic al cardului de sănătate este indisponibil şi marţi la nivel naţional, că problemele tehnice nu au fost remediate şi că instituţia va comunica atunci când va exista o soluţie .

„Până la anunţul remedierii problemelor apărute, confirmarea semnării prin cardul de sănătate a serviciilor medicale / prescrierii reţetelor / eliberării medicamentelor vor putea fi efectuate în modul offline”, a anunțat CNAS.

Sistemul informatic al cardului de sănătate a fost indisponibil și luni. „Astăzi, 10.10.2016, începând cu ora 10:00, sistemul informatic al cardului naţional de asigurări de sănătate este indisponibil datorită unor probleme tehnice de comunicaţie între unele componente ale sistemului. Până la anunţul remedierii problemelor apărute, confirmarea semnării prin cardul de sănătate a serviciilor medicale / prescrierii reţetelor / eliberării medicamentelor vor putea fi efectuate în modul offline”, a  anunțat ieri CNAS.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *