Candidatul PSD pentru Parlamentul Romaniei, Ioan Alexandru Andrei se recomanda giurgiuvenilor

Numele este Ioan Alexandru Andrei şi mă mândresc să spun că sunt giurgiuvean get-beget. Aici am crescut, aici am fost educat. 

M-am născut în anul 1985,  provin dintr-o familie de oameni care și-au desfășurat activitatea în sistemul juridic. Clasele primare le-am urmat la școala generală numărul 7, apoi liceul  la Tudor Vianu. După liceu am urmat facultatea de drept.

Am decis să intru în politică şi acum am decis să candidez pentru un fotoliu de deputat pentru că m-am săturat să văd oameni care promit mult și nu fac nimic. Eu sunt adeptul să promit numai ce sunt convins că pot onora. Oamenii s-au săturat de promisiuni deșarte. Oamenii au nevoie de ceva palpabil și cred despre mine că pot mult mai mult decât cei care s-au tot perindat prin politică fără să facă nimic pentru oameni.

Eu iubesc această țară, cu bunele și relele ei. Am încredere în forțele mele, în tot ceea ce am făcut bun până acum. Acesta este motivul pentru care-mi doresc să fiu parlamentar, să schimbăm lucrurile în bine pentru a le putea oferi acum și în viitor românilor un climat de stabilitate din toate punctele de vedere, stabilitate politică, stabilitate economică, stabilitate legislativă. Acesta este viitorul pe care mi-l doresc mie, ție și tuturor românilor!  Şi pentru asta, îndrăznesc să cred în România!

Comandat de Partidul Social Democrat-Organizația Județeană Giurgiu, editat de SC MANADY-PRESS SRL, cod mandatar financiar AEP 11160007

 (Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *