Candidatii PSD Giurgiu continua campania electorala cu precizia unui metronom

Sâmbătă, 19 noiembrie, cetățenii municipiului Giurgiu s-au putut întâlni cu tinerii candidați al PSD-ului pentru Parlamentul României în Piața Centrală a orașului. Cu strângeri de mâini, zâmbete și multă simpatie au fost întâmpinați candidații de oamenii care se aflau în piață.

dscf6364dscf6365dscf6366dscf6367dscf6368dscf6369dscf6370dscf6371dscf6372dscf6373

Președintele consiliului județean, Marian Mina i-a însoțit pe candidați  ca de fiecare dată arătându-și disponibilitatea să vorbească cu cetățenii, cărora fără să se grăbească le explica  despre preocuparea permanentă a Consiliului Județean Giurgiu pentru dezvoltarea economică a județului și a municipiului Giurgiu și despre încrederea pe care o are în reprezentanții PSD-ului pentru Parlamentul României. O echipă tânără alături de care este convins că va forma o echipă puternică și împreună să contribuie la rezolvarea unor probleme stringente cu care giurgiuvenii se confruntă de mult prea mult timp.

Problema prioritară este crearea locurilor de muncă, ori pentru soluționarea acestei probleme este imperios necesar, spunea Marian Mina, de crearea în primul rând a unui cadru legislativ propice, printr-un  set de legi  care să vină cu o serie măsuri prin oferirea unor oportunități, facilități atractive pentru investitori,  inclusiv o lejeritate fiscală.  Iar administrația publică locală și județeană să vină în sprijinul investitorilor cu locații care să beneficieze de toate utilitățile necesare.

I.C.MANDU

Comandat de Partidul Social Democrat-Organizația Județeană Giurgiu, editat de SC MANADY-PRESS SRL, cod mandatar financiar AEP 11160007

 « (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *