Campania „Daruieste pur si simplu”

Organizaţia de femei a Partidului Național Liberal a lansat pe 23 aprilie 2015, de Ziua Internaţională a Cărţii, o invitaţie tuturor celor care doresc să trimită cărţi copiilor şi tinerilor din Republica Moldova şi din întreaga diaspora, să se alăture în campania de colectare.

Apelul lansat de femeile liberale se adresează oricăror persoane fizice sau juridice interesate să participe la această campanie, scopul fiind unul umanitar şi de venire în întâmpinarea nevoilor generaţiei tinere din Republica Moldova şi diaspora de a avea acces la cărţi româneşti cu o mare însemnătate în prezervarea şi exersarea limbii române.

Din 4 mai 2015, femeile liberale din judeţul Giurgiu s-au alăturat campaniei naţionale şi au început să strângă cărţi la sediile PNL din municipiul Giurgiu şi localităţile unde funcţionează structuri ale OFL. În plus, pentru a permite tuturor locuitorilor municipiului Giurgiu să se alăture Campaniei „Dăruieşte pur şi simplu”, în zilele de 15, 16 şi 17 mai, între orele 9,00 – 18,00, vor funcţiona două puncte de colectare a cărţilor în Parcul Mihai Viteazul şi pe str. Mircea cel Bătrân, pe trotuarul din dreptul locului de joacă pentru copii.

Cărţile colectate din întreaga ţară vor fi transportate în diverse locații din Republica Moldova, în weekend-ul 5-7 iunie 2015, când vor fi înmânate celor care au nevoie de către reprezentantele Organizației de Femei a PNL.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *