Bucurestiul, inclus in topul celor mai frumoase capitale europene de sarbatori

Bucureștiul se află la un loc de cinste în topul celor mai frumoase capitale europene de sărbători. Capitala României se află pe locul trei în acest clasament realizat de site-ul MSN.

Decorațiile și luminițele din perioada sărbătorilor de iarnă din București sunt pe placul străinilor – cel puțin pe placul celor de la MSN.com. Jurnaliștii au realizat un clasament al celor mai luminate orașe din Europa, iar Bucureștiul se află pe locul trei, capitala noastră fiind surclasată de Paris și Berlin.

“Piaţa Universităţii din Bucureşti devine un paradis în perioada sărbătorilor de Crăciun. Dacă eşti norocos, poţi avea parte şi de zăpadă pentru a da un plus de magie “, scriu cei de la Msn.com. În clasament se mai află Budapesta, Copenhaga, Helsinki și Praga.

Bucureștiul, decorat cu peste trei milioane de luminițe

Anul acesta, Bucureștiul a fost decorat cu peste trei milioane de beculețe, pe un traseu de 29 de kilometri. Totodată, a fost iluminat festiv, în premieră, și Centrul Istoric al Capitalei. Piața Constituției a fost și ea îmbrăcată în haine de sărbătoare, acolo fiind organizat Târgul de Crăciun.

luminite-craciun-bucuresti-11-620x414

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *