Breaking news !!! Prefecta Nina Carmen Crisu a fost revocata

Conform unei informaţii pe surse demne de toată încrederea,  azi  02 august, în cadrul şedinţei de guvern,  la propunerea  ministrului de interne Carmen Dan prefectul judeţului Giurgiu  Nina Carmen Crişu a fost revocată din funcţie. Până la numirea unui nou prefect prerogativele prefectei vor fi preluate de subprefecta Adriana Puţaru.

Surprinzător este faptul că senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău declara cu doar cu o zi în urmă faptul că nu se pune problema revocării prefectului de Giurgiu,  ba mai mult,  a spus că a avut o discuţie în acesta sens cu primul ministru Viorica Dăncilă care l-a asigurat că prefecta nu va fi revocată.  În acest caz or minte senatorul Bădălău, or primul ministru nu ţine cont de părerea senatorului.

Pe de altă parte este de înţeles atitudinea  senatorului Bădălău şi încercarea lui disperată de a o avea în continuare în funcţia de prefect pe Nina Carmen Crişu, una dintre pârghiile prin care îşi exercita presiunea asupra primarilor. Deocamdată mai are o singură pârghie. Problema se pune doar până când.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *