Breaking News – Fostul deputat Florian Nicolae a fost achitat in dosarul de evaziune fiscala

Azi, 30 martie, Tribunalul Giurgiu a emis hotărârea  definitivă prin care Florian Nicolae este achitat în dosarul de evaziune fiscală. Bunul Dumnezeu i-a făcut cel mai frumos cadou înainte cu doar două zile de ziua onomastică. Nu pot să nu remarc câtă nedreptate i-au putut face colegii de partid din acea perioadă, mă refer la anul electoral 2016, când i s-a cerut să facă un pas înapoi  şi i-au îngrădit dreptul de a candida pentru un post de parlamentar. Mai mult ca sigur un om care se bucura de susţinerea a peste 8.000 de giurgiuveni ar fi ajuns parlamentar. Aşa, „marea realizare” a PNL Giurgiu: A fost nici un parlamentar.

Dar acestea sunt fapte de domeniul trecutului, iar Florian Nicolae aşa cum îl ştiu, i-a iertat de mult. Nu-mi rămâne decât să-i urez prietenului meu de suflet cu acest prilej un sincer LA MULŢI ANI !

Cea care a avut încredere în nevinovăţia lui şi l-a susţinut ca să să poată demonstra în instanţă acest lucru este doamna avocat Andrei Adeluţa Mădălina prodecan al baroului Giurgiu. Anexăm în facsimil hotărârea Tribunalului Giurgiu:

 

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *