BOMBA !!! Credem ca guvernul l-a demis din greseala pe subprefectul Fabian Tirca … cand de fapt trebuia demisa prefecta de Giurgiu Nina Carmen Crisu

În ultima perioadă de timp în presa locală şi parte din presa naţională au fost preluate acuzaţiile liderului PNL Giurgiu Marin Anton, acuzaţii îndreptate împotriva prefectei de Giurgiu Nina Carmen Crişu.

Faptul că până în acest moment prefecta Giurgiului nu a făcut nici un fel de demers prin care să contracareze acuzaţiile lui Marin Anton ne dă nouă şi cititorilor noştri posibilitatea să credem că acuzaţiile lui Marin Anton sunt ADEVĂRATE.

Ne este foarte greu să credem că despre ilegalităţile comise de către prefecta Nina Carmen Crişu nu a ajuns nimic la urechile guvernului. Ba dimpotrivă, credem că ştiu totul despre ilegalităţile care sunt puse în cârca prefectei, numai că “minunatul” nostru guvern emite prin omisiune o hotărâre de guvern datată cu  5 octombrie a.c. prin care este demis, aşa cum spuneam, cred că din greşeală subprefectul Tîrcă Fabian pe care la foc automat îl înlocuieşte cu  Adriana Puţaru.

În urmă cu două luni am scris acest scenariu care s-a pus în practică acum de către grupul de forţă din PSD Giurgiu , grup din care fac parte Niculae Bădălău, Marian Mina, George Cusă, Florin Nidelea şi încă câţiva, mari iubitori de artă  cinematografică, posibili mari actori în devenire ale căror şanse de a ajunge staruri în analele celei de-a şaptea arte sunt indubitabile. Şi pentru că lucrurile au ieşit aşa cum le-au gândit , grupuleţul de forţă se pare că a pus-o de un chefuleţ la Bolintin.

Oricum dacă luăm de bun afirmaţia lui Marin Anton din care reiese că prefecta Nina Carmen Crişu este pregătită pentru o carieră în diplomaţie înţelegem de ce Nina Carmen Crişu nu a fost demisă.

Asta am înţeles, dar nu am înţeles care a fost sau care este motivul pentru care subprefectul a fost demis …

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *