BLACK FRIDAY 2016. Cand incepe si ce produse poti cumpara

În România, Black Friday 2016 are loc în data de 25 Noiembrie 2016 şi în weekendul ce urmează acestei Vineri. Totuși,  unele magazine vor alege să ofere reduceri în perioada 20 – 24 Noiembrie, iar altele vor oferi diverse promoţii şi reduceri în intervalul 13-19 Noiembrie, “furând” startu așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Urmând link-urile de mai jos veţi găsi o listă detaliată, organizată pe tipuri de produse oferite, a magazinelor ce au anunţat că pregătesc oferte speciale pentru ziua de Black Friday 2016, cu detalii legate de data în care vor fi disponibile reducerile.

Produse IT, gadget-uri şi electronice

Modă – fashion

Încălţăminte

Ceasuri, genţi, lenjerie intimă şi accesorii

Jucării şi articole pentru copii

Produse cosmetice, bijuterii şi accesorii

Black Friday 2016 România ar trebui să aibă loc pe data de 25 Noiembrie 2016, ‘sărbătoarea reducerilor şi ofertelor’ din România fiind legată de evenimentul din afară.
În anii trecuţi numeroase magazine sau lanțuri de magazine  au anunţat că vor devansa Black Friday-ul organizat de ei cu o săptămână, astfel că şi în 2016 se va întâmpla acest lucru, Black Friday având loc în Vinerea de 17 Noiembrie 2015. Reducerile s-au prelungit în multe cazuri şi în weekendul următor, 19-21 Noiembrie, în limita stocurilor, desigur.

Însă nu toate magazinele din România vor oferi reducerile pe data de 20 , unii retaileri şi unele magazine vor pregăti ofertele pentru data de 27 Noiembrie, la sfârşitul lunii. În plus, destul de mulți vor oferi reduceri în ambele weekenduri, dar și în săptămâna dintre acestea.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *