Basistii din imediata apropiere a lui Badalau ….

Săptămâna trecută, cu toate că nu avea programat să participe la conferinţa de presă pe care a ţinut-o ALDE Giurgiu, conform propriei declaraţii, preşedintele partidului Toma Petcu a precizat că a dorit să participe la conferinţă pentru a lămuri câteva aspecte legate de declaraţiile senatorului Bădălău făcute cu ocazia refuzului senatorilor ALDE de a vota propunerea legislativă ce viza trecele lacului de la Grădinari din proprietatea Apelor  Române în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu .

Bădălău a spus printre altele că lui personal şi PSD-ului  giurgiuvean, cât şi  Consiliului  Judeţean le este foarte greu să colaboreze cu băsiştii din ALDE Giurgiu.

Legat de acestă acuzaţie Toma Petcu a spus :

„ … În momentul în care organizaţia ALDE Giurgiu este atacată nefondat, din acel moment limita mea de calm  şi de suportabilitate trece peste un anumit nivel şi mă văd pus în postura să răspund acuzaţiilor. Acesta este de fapt şi motivul pentru care sunt prezent la această conferinţă de presă. Legat de declaraţia domnului Bădălău că ALDE Giurgiu se transformă în PDL şi este un partid de băsişti, l-aş ruga pe domnul Bădălău să se uite mai bine în jurul dumnealui, în propriul partid şi cred că va găsi cel puţin două, trei persoane,  dacă nu cumva mai multe foste PDL-iste băsiste în adevăratul sens al cuvântului care acum ocupă funcţii foarte importante în administraţia publică centrală şi  care şi-au ocupat funcţiile cu sprijinul nemijlocit al domnului Bădălău, persoane care l-au susţinut cu toată convingerea  în ambele mandate pe domnul Băsescu … „

Printre altele Toma Petcu a spus că nu şi-a dorit să iasă în conferinţa de presă cu asemenea subiecte de can-can, dar a considerat că este necesar ca atunci când eşti atacat pe nedrept să răspunzi provocărilor. Legat de propunerea legislativă Toma Petcu a declarat că nu este în niciun fel implicat şi nici nu stăpâneşte subiectul, deoarece Bădălău nu a considerat necesar să discute cu el pe tema lacului  de la Grădinari.  

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *