Badalau vrea balta de la Gradinari doar ca sa nu se mai foloseasca de ea Dan Pasat a declarat Marin Anton, liderul PNL Giurgiu

În conferinţa de azi, 10 mai a PNL Giurgiu au fost prezenţi preşedintele partidului  Marin Anton,  secondat de Nicuşor Iacob. Primul care a luat cuvântul a fost Nicuşor Iacob care a dorit să facă cunoscut opiniei publice  faptul că a câştigat în instanţă procesul cu Prefectura Giurgiu şi şi-a recăpătat poziţia de consilier  judeţean .

Ca să demonstreze că-şi merită locul de consilier judeţean al opoziţiei şi că noi cei prezenţi nu am ars carburant de pomană ca să aflăm o ştire pe care putea s-o trimită prin e-mail şi-a luat o faţă de Gigi duru şi a spus: „ În prefectura Giurgiu  există 3, 4 persoane, nu mai mult, care execută ordinele prefectei chiar dacă aceste nu sunt legale „.  Întrebat cine sunt persoanele la care face referire a răspuns că nu este momentul să le dezvăluie identitatea.

Alooo!!!  Nea Nicuşor, ce faci bre cu noi ? Umbli cu cioara vopsită şi încerci să ne-o vinzi nouă drept papagal!  Învaţă  şi mata de la cei cu mai multă experienţă ce înseamnă o declaraţie de presă. Ori  îţi asumi şi spui lucrurilor pe nume,  ori taci. Ştii  cum e vorba aia: „ Dacă tăceai, filozof  rămâneai „.  Oi  fi fost matale  la Ogrezeni  vecin cu domnul Bădălău, dar mai ai multă politică de mâncat  ca să poţi vorbi mult şi să nu spui nimic.

În ceea ce-l priveşte pe Marin Anton, din discursul său legat de lacul de la Grădinari se desprinde o singură idee:  Bădălău vrea lacul de la Grădinari ca să nu-l mai aibă Dan Pasat.  Marin Anton a mai fost întrebat dacă a primit răspuns de la Instituţia Prefectului la adresele pe care le-a înaintat ,  în cuprinsul cărora  făcea cunoscute anumite ilegalităţi.  La această  întrebare Marin Anton a răspuns că nici până în ziua de azi nu a primit nici un răspuns din partea prefecturii dar, a continuat liderul PNL , aceleaşi adrese le-a înaintat şi ministrului de interne de la care a primit  răspuns, la toate adresele,  în care este menţionat  faptul că în urma verificărilor pe care le-a efectuat corpul de control al ministrului  de interne s-au constatat  o serie de abateri de la litera legii, urmând ca răspunsul  final să-i fie oferit după o analiză temeinică a constatărilor  făcute de corpul de control.

Ne exprimăm  speranţa ca la prima conferinţă de presă  Marin Anton să ne pună la dispoziţie răspunsurile pe care le-a primit din partea ministrului de interne.

I.C.MANDU        


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *