Badalau controleaza majoritatea licitatiilor din judetul Giurgiu… a declarat Marin Anton

În conferinţa de presă de joi, 22 iunie, Marin Anton, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Giurgiu continuă seria dezvăluirilor legate de, după cum spune Marin Anton,  câştigarea majorităţii licitaţiilor din judeţul nostru de către Niculae Bădălău, licitaţii care se desfăşoară în sistemul public într-un mod oneros, dar printr-un mecanism foarte bine pus la punct. Iată ce a spus Marin Anton despre acest lucru :

 Aşa cum am promis o să încep fiecare conferinţă de presă la care sunt prezent cu domnul Bădălău. Domnul Bădălău are cel mai mare caracter din România! Domnul Bădălău controlează în proporţie de 80-90% toate licitaţiile din judeţul Giurgiu. În acest sens am să vă dau un prim exemplu: comuna Găiseni.

Comuna Găiseni are în lucru un proiect de apă, proiect ce a fost câştigat „ întâmplător” şi  „meritat” de firma domnului Bădălău. Valoare proiectului este de aproximativ 2,5 milioane euro. Aşa cum spunea domnul secretar general Costel Dumitru în conferinţa de presă trecută, aici câştigurile sunt foarte, foarte mari. … Poate o să ne explice domnul Bădălău cum a reuşit firma dumnealui să câştige această licitaţie. Să aibă oare vreo legătură  poziţia pe care o ocupă dumnealui în PSD şi felul cum controlează guvernul ? Nu am de unde să ştiu acest lucru. Ceea ce ştiu este faptul că pentru a se ajunge la performanţele lui Bădălău de a câştiga, aşa cum am mai spus, peste 80-90% din licitaţiile din judeţ este necesar un mecanism foarte bine pus la punct. Aştept ca domnul Bădălău să mă contrazică sau cel puţin să-mi spună că nu am dreptate.

O a doua licitaţie luată indirect tot de domnul Bădălău şi tot la Găiseni se referă la un  proiect de drumuri. Curiozitatea mea constă în faptul că acest proiect a fost câştigat de  firma Instal Construct  poziţionată pe locul 6. Îl aştept pe domnul Bădălău să mă contrazică şi să-mi spună că nu a influienţat cu nimic executivul UAT-ului în luarea acestei decizii. Şi să-mi explice cum a fost posibil să câştige Instal Construct o licitaţie care iniţial a fost câştigată de Expres Construct. …”

Cu alte amănunte picante din această conferinţă de presă vom reveni într-o ediţie viitoare.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *