Avertisment al Ambasadei SUA la Bucuresti: Nu te lasa pacalit!

Ambasada SUA la Bucureşti atrage atenţia pe Facebook privind o nouă metodă de escrocherie online prin care românii sunt anunţaţi că au câştigat o viză de intrare în Statele Unite.  

“Nu te lasă păcălit! Dacă ai primit un e-mail care te anunţă că ai câştigat la Loteria Vizelor, acel mesaj nu e legitim. Mai sunt câteva săptămâni până la dată de 3 mai, când poţi verifica pe singur pagină oficială: https://www.dvlottery.state.gov/ dacă ai fost selecţionat în cadrul programului #DiversityVisa”, scrie pe Facebook Ambasada SUA la Bucureşti.

Americanii adaugă că Departamentul de Stat nu va trimite prin poştă celor selecţionaţi scrisori de notificare.

Dacă primiţi un e-mail sau o scrisoare care va anunţă că sunteţi selecţionat, luaţi aminte că acel mesaj nu este legitim. Numai după ce sunteţi selecţionat şi daţi curs instrucţiunilor disponibile prin Verificarea Statutului Înregistrării şi începe procesarea dosarului dvs., puteţi primi comunicări prin e-mail care să va informeze asupra modificărilor ce au loc pe Verificarea Statutului Înregistrării şi să va atragă atenţia să verificaţi din nou această pagină pentru a vedea noile informaţii referitoare la aplicaţia dumneavoastră. NU vi se va solicită să trimiteţi bani prin poştă sau servicii că Western Union”, este explicaţia postată pe site-ul oficial Loteria Vizelor.

sursa dcnews.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *