Avem solutii pentru rezolvarea problemelor cu care comunitatea se confrunta a declarat domnul Dumitru Beianu

Organizaţia judeţeană a PNL Giurgiu, marţi 26 aprilie a depus dosarele candidaţilor pentru Consiliul Judeţean Giurgiu. Optimismul liderilor PNL după depunerea dosarelor a lăsat să se întrevadă faptul că au încredere în oamenii din judeţ, au încredere în organizaţiile PNL din teritoriu.  De asemenea au încredere în dorinţa de schimbare, de schimbare în bine. Oamenii îşi doresc reconstrucţia  unui judeţ, unde scriptic, conform datelor statistice, România a înregistrat cea mai mare creştere economică post decembristă, însă paradoxal  locuitorii judeţului nostru trăiesc din ce în ce mai rău. Este de notorietate faptul că acolo unde PSD-ul deţine controlul asupra judeţelor, acolo se trăieşte cel mai prost din ţară. De aici cred că provine şi optimismul liderilor PNL care sunt convinşi că cetăţenii judeţului nu vor mai vota sărăcia instaurată de PSD  şi camarila.

La ieşirea din Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean Giurgiu, cei doi copreşedinţi, respectiv domnul Dumitru Beianu şi domnul Gheorghe Ştefan au adresat câteva cuvinte jurnaliştilor prezenţi.

Dumitru Beianu:

„ În anul 2012 am fost personajul unei întâmplări foarte frumoase fiind susţinut de peste 30 de mii de oameni din judeţ, dar mai ales de faptul că 19 mii dintre aceştia au fost orăşeni din Giurgiu.  … Am alături de mine o echipă foarte frumoasă, foarte performantă. Le mulţumesc tuturor pentru sprijinul şi implicarea de care dau dovadă. Noi toţi venim în faţa giurgiuvenilor foarte bine intenţionaţi. Eu vă pot garanta referitor la persoana mea că am rămas acelaşi om. … După plecarea mea din consiliul judeţean am lăsat contracte în derulare în valoare de peste 100 de milioane de euro. Am terminat mandatul cu aceeaşi declaraţie de avere cu care am început mandatul. Şi vă asigur că nu am nici cea mai mică intenţie să mă schimb. Doresc să revin în poziţia de preşedinte al consiliului judeţean pentru că alături de echipa din care fac parte avem soluţii pentru rezolvarea problemelor cu care comunitatea se confruntă de atâta amar de vreme. … Îi rog pe toţi giurgiuveni să aibă încredere în PNL şi să ne voteze.  Principalele noastre priorităţi, în afară de creerea locurilor de muncă  prioritate  stringentă, tot în programul nostru, pe primele locuri se află sănătatea şi educaţia …”

Gheorghe Ştefan

„ Personal consider că aceasta este cea mai bună echipă pe care un partid politic o arată giurgiuvenilor. Începând de la domnul Beianu pe care-l susţin pentru un nou mandat de preşedinte al consiliului judeţean, după ce a avut un mandat de excepţie în perioada 2008 – 2012  şi continuând cu echipa de consilieri judeţeni … Sunt convins că aşa cum îl ştiu pe domnul Beianu va creea condiţii şi facilităţi pentru dezvoltarea mediului de afaceri în judeţul Giurgiu.  Îmi doresc din tot sufletul ca din 6 iunie preşedintele consiliului judeţean să fie domnul Beianu, iar la primărie să fie domnul Florian Nicolae. Doi oameni minunaţi pe care-i apreciez, îi respect, alături de care cu siguranţa vom lucra, vom face echipă în şi pentru interesul giurgiuvenilor.”

Lista de candidaţi PNL pentru Consiliul Judeţan Giurgiu.

Beianu Dumitru, Ştefan Gheorghe, Anton Marin, Mihuţ Georgete, Neagu Cristina Daniela, Radu Marius Ionuţ, Gavrilă Dumitru, Boerescu Mihnea Mihai, Mihai Petre, Velicu Florian, Epure Emil Nicolae, Ujeniuc Dragoş, Marciu Cosmin Cristian, Ionel Iulian, Păun Dumitru, Matei Ionuţ, Iacom Marius Nicuşor, Chiran Adrian, Panait Ghergina, Daviloveanu Sorin, Niţulescu Ştefan Cristian, Nemţescu Cristian Constantin, Meclea Alina, Răcaru Ion, Danciu Dana Andreea, Lăceanu Monica, Moldoveanu Lucica Mihaela, Iosif Viorel, Sîrbu Adelian Veronica, Vlad Gheorghe, Boşman Stancu Carmen, Dobrin Nicolae, Mocanu Mirela, Buşcu Gheorghe, Berbec Marilena Daniela, Petre Bogdan Crinişor, Ciobanu Crinela Andreea, Cristea Feri Eugen, Mocanu Ionela Loredana.

I.C.MANDU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *