Autodenunt sau prostie?

Gurile rele spun că unii politicieni sunt atât de proşti încât, într-o ultimă şi disperată tentativă de a-şi spori nivelul de inteligenţa, au achiziţionat baxuri cu maglavais pentru mărirea penisului şi îşi masează în fiecare seară, în speranţa că îşi vor înmulţi numărul neuronilor, fruntea cu ele! Confuzie lesne de înţeles din moment ce toate marile realizări administrative ale acestor indivizi par ejaculate într-un complex de împrejurări compulsiv-mictionat, aproape haotic, dar în acord cu nota partidului din care fac parte. Şi îşi fac parte!
Poate aşa se explică şi de ce, atunci când destinul imaginativ irefutabil îi pune în situaţii absolut normale pentru funcţiile în care partidul i-a propulsat -dar nu i-a dresat cum se cuvine- anumiţi funcţionăraşi se comportă întocmai şi mimetic unei salamandre rătăcită într-o gură de canal. Pentru fanii altor site-uri: mimetic egal cu o anumită proprietate a unor fiinţe de a se identifica cu mediul în care trăiesc!

Pentru ca anumite surse ne indică faptul că la începutul acestui luni Consiliul Judeţean Giurgiu ( direcţie din subordine) a organizat o negociere fără anunţ de participare, deci cu dedicaţie, pentru acordarea unor lucrări în valoare de 3, 27 milioane lei fără tva, firma unsă fiind S. C. Gecor Prod Construct 94 SRL, ne-am zis, meseriaşi cum suntem, să îi oferim domnului Marian Mina -presedintele CJ Giurgiu – dreptul să exprime o poziţie oficiala în legătură cu acest subiect! Cine era cel mai in masura sa infirme sau sa confirme acest zvon?
Răspunsul  pe care l-am primit a fost că toată lumea ştie deja, deci putem să facem ce dorim!
Acum, analizând din punct de vedere sintactic şi morfologic răspunsul lui Mina, exceptând faptul că „toată lumea” nu înseamnă toată lumea, deci nu ştia nimeni despre această afacere în afară de el, Badalau şi câteva slugi aferente, rezultă un fel de autodenunţ cum rar am mai văzut în lumea politică românească în ultima vreme!
Ori, în cel mai fericit caz pentru el, o ştire deformată din partea noastră! Dar pe care, jurnalistic vorbind, am verificat-o direct de la sursă, astfel că v-am ruga cu îngăduinţă, stimaţi cititori de cea mai bună şi bengoasă pagină web media din urbe , să ne acordaţi meritul de rigoare să formulăm următoarea ştire:

Conform propriilor declaraţii, Marian Mina a recunoscut că CJ Giurgiu sau una dintre direcţiile care se subordonează instituţiei pe care o conduce a dat bani cu dedicaţie unui SRL prietenos!
Cât de tare e asta?!?

Evident, tot profesional vorbind, promitem că vom face rost de copiile anexe şi conexe ale acestei negocierii de taină, urmând să le prezentăm cât mai curând posibil!
În încheierea acestui text genial, simţim nevoie să mai facem unele precizări absolut necesare, toate menite să demonstreze că deţinem proprietatea termenilor pe care îi folosim! Astfel, după ce am primit confirmarea textuală de la Mina în legătură cu afacerea descrisă mai sus, plus ceva exprimări absolut delirante, am insistat -desi asta chiar nu face parte din fişa postului – să îi acordăm timp domnului preşedinte de CJ să revină asupra afirmaţiei făcute, prezentându-i ocazia să… rectifice, să nuanţeze, să… orice în legătură cu subiectul în cauză! Răspunsul? Evident că nu o să îl scriem aici, dar puteţi să vă imaginaţi dumneavoastră cam ce replică a avut un funcţionăraş obişnuit cu o presă slugarnică, obedientă şi analfabetă! Nu toată! O parte!

NB: Badalau, comanda la noi! Fii atent cum facem! Dai banii, noi am propus şi gratis, să îţi educăm finul cum stă treaba cu presa adevărată. Dacă vrei ca Mina să ajungă sus în partid, funcţii şi mai înalte, putere cât mai multă, trebuie să îl pregăteşti să poarte un dialog chiar şi atunci şi mai ales în contextul în care interlocutorii nu-s tiristi în vamă sau (unii) ziarişti de partid. Adică… să nu fie ca tine! Înţelegi? Altfel, la ce autodenunţuri scoate ăsta micu din el… două săptămâni de puşcărie îţi vor părea ca anii!

 

Reproducerea partiala sau integrala a acestui text este de inteles si are acordul autorului

 Sursa irefutabil.wordpress.com/2017/11/28


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *