Atentie !!! Zapada aruncata pe carosabil este destul de scumpa…

Primarul municipiului Giurgiu a ținut o conferință de presă prin care a dorit să le mulțumească celor care răspund de deszăpezire în oraș făcând referire la modul cum s-au organizat, la  efortul depus începând cu primele ore ale zilei până la ore foarte târzii în noapte. Este adevărat, a mai spus primarul, că se circulă în condiții de iarnă cu oarecare dificultate, dar per ansamblu, orașul este deszăpezit.

De asemenea a ținut să le mai mulțumească giurgiuvenilor   care prin modul în care au acționat, referindu-se la cei care și-au mutat mașinile după partea carosabilă pentru ca utilajele de deszăpezire să poată interveni până la bordura străzii ca în acest fel strada să poată fi descongestionată în totalitate, giurgiuvenilor care au  curățat trotuarele de zăpada din fața curților, tuturor acestor oameni primarul Barbu a ținut să le mulțumească datorită spiritului civic de care au dat dovadă.  

În încheiere primarul i-a rugat pe giurgiuvenii aflați la cealaltă extremă a simțului civic  să nu mai arunce zăpada după trotuare și din zonele unde au avut parcate autoturismele pe carosabil deoarece la gerul care este afară aceasta nu se topește și nu face altceva decât să îngreuneze circulația. Cei care vor proceda în continuare în acest mod, cu toate că nu-și dorește acest lucru, primarul a mai spus că se pot trezi cu amenzi usturătoare venite din partea poliției locale.

I.C.MANDU(Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *