Asociatia Umanitara UNITI PENTRU GIURGIU reia meditatiile gratuite

În orașul Giurgiu funcționează de câțiva ani Asociația Umanitară UNIȚI PENTRU GIURGIU coordonată de doamna profesor și de curând consilier local Alina Meclea a cărei preocupare atât ca profesor, cât și ca președinte al asociației sunt copiii. Dragostea pentru copii implică și viitorul acestora. În acest sens doamna Meclea s-a gândit să vină în sprijinul copiilor oferindu-le acestora meditații gratuite la Limba și Literatura Română pentru anii terminali din clasele gimnaziale VII-VIII și clasele de liceu XI-XII.

img_1091img_1088

Tot în cadrul asociației funcționează atelierele pentru copii unde  se desfășoară activități recreative, ocazie cu care copiii socializează, participă la jocuri interactive cu scop didactic. Toate aceste activități se desfășoară sub atenta supraveghere a membrilor asociației. Atelierele își vor relua activitatea începând cu prima duminică din luna octombrie.

img_1094img_1095img_1097img_1099

Pentru copiii care doresc să participe la meditații sau la ateliere este bine de știut faptul că asociația are sediul pe strada Tineretului, numărul 3, în clădirea ce aparține grupului de firme NOVA FORCE. Pentru mai multe informați puteți suna la numărul de telefon 0765 531 319.

Un alt proiect al Asociației Umanitare UNIȚI PENTRU GIURGIU este și cel legat de o viață sănătoasă și socializare  prin sport.  În acest sens asociația a creat un campionat de mini fotbal intitulat Liga Prieteniei, campionat ce deja se află la ediția a III a.

I.C.MANDU(Next News) »Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *