Aplaudacii i-au urat lui Badalau la multi ani si la mai mare …

”La mulți ani, binecuvântați, domnule Președinte Executiv al PSD, Niculae Badalau!
Vă doresc să fiți în continuare la fel de energic și implicat în viața politică, să duceți la bun sfârșit proiectele pe care le-ați început și să ne trăiți întru mulți și fericiți ani!”

„Cu cele mai alese sentimente de profundă dragoste, stimă şi preţuire, vă rugăm să ne permiteţi, mult stimate şi iubite tovarășe  Nicolae Ceaușescu, să ne unim în gând cu ţara şi să vă adresăm din Giurgiu străbun, la aniversarea zilei dumneavoastră de naştere  cele mai calde şi respectuoase felicitări, împreună cu urarea fierbinte de multă sănătate şi viaţă îndelungată, de nesecată putere de muncă, spre binele şi prosperitatea României Socialiste, spre ridicarea ei în glorie şi măreţie, pe cele mai luminoase culmi ale socialismului …”

Prima urare este adresată de Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu președintelui  Executiv al PSD, Niculae Bădălău. Cea de-a doua urare era adresată cu peste 28 de ani în urmă celui care a fost președintele ”dictator” al României, Nicolae Ceaușescu.

După o lecturare foarte atentă a celor două urări am constatat că jertfa tinerilor care și-au dat viața pe altarul democrației a fost în zadar. Ca și concluzie comunismul a reînviat. Singurul lucru realizat este acela că s-a instaurat o formă modernă a sclavagismului prin reapariția stăpânilor de sclavi care pot cumpăra și vinde legal oameni. Nu intenționez să dezvolt acum acest subiect, doresc să vă spun doar că un lucru este cert:  Cu bani poți cumpăra aproape orice, inclusiv conștiințe, dar și demnități publice de prim rang.

Ziua lui Bădălău a fost sărbătorită cu mult fast în Bolintin-ul natal. Au participat majoritatea primarilor din județ, indiferent de orientarea politică PNL-ști ALDE-iști,  nu mai vorbesc de PSD-iști. Au fost prezenți chiar și cei pe care Bădălău i-a chemat doar ca să-i umilească, iar ei sărmanii s-au prezentat la ordinul lui, El Maximo. Vă întrebați probabil de ce s-au dus dacă au demnitate. Dragilor, cu demnitatea în ziua de azi rămâi muritor de foame ! Cel mai elocvent exemplu, dacă relatarea făcută presei de Ionel Dinu este reală,  este acela că că fata lui a rămas fără serviciu  din cauza faptului că Ionel se află într-un război politic cu Bădălău. Și cum Bădălău nu s-a putut răzbuna direct pe Ionel Dinu, Bădălău s-a răzbunat pe fata acestuia din dorința de a-i distruge viitorul copilului, ca să-l lovească acolo unde-l doare mai tare pe Ionel Dinu.

Așadar, cunoscând de acum felul în care se răzbună Bădălău pe cei care i se împotrivesc, frica a fost cea care i-a determinat pe marea  lor majoritate să participe la un eveniment  la care în condiții normale nu ar fi participat în ruptul capului. Mă întreb câți vor mai participa la ziua de naștere a lui Bădălău atunci când Bădălău va fi un simplu cetățean care va trăi și el din ajutorul social așa cum trăiesc mulți dintre români.

Bădălău a fost ovaționat la scenă deschisă de mai mulți aplaudaci care i-au urat:  La mulți ani domnule președinte executiv și la mai mare ! Mai mare cum? Simplu. Să-i ia locul lui Dragnea.

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *