Alexandru Vladu posibil candidat pentru fotoliul de primar

 Sper ca prietenii și colegii mei de la publicația online Giurgiu Pe Surse să nu se supere că voi prezenta rezultatul sondajului supus spre atenția opiniei publice,  care după trei luni de zile, cât timp a fost postat pe pagina lor, a atins cifra de 1.000 de persoane care au votat în cadrul sondajului.  Rezultatul prezentat de ei este următorul:

Locul 1 Alexandru Vladu, ALDE ( 49%, 486 voturi )

Locul 2 Nicolae Florian, PNL      ( 31%, 309 voturi )

Locul 3 Nicolae Barbu, PSD        ( 21%, 205 voturi )

Tot colegii mei spun în cuprinsul articolului  și pe bună dreptate, că nu au pretenția ca sondajul să aibă acuratețea unui sondaj profesionist. Câtă acuratețe are sondajul  ne vom edifica după alegerile locale care vor avea loc în vara acestui an. Știm cu toții că în sondajul efectuat de conu Barbu el este capi di tutti capi, câștigătorul absolut, cel mai iubit dintre pământeni, el maximo, din acest considerent  nu am prea mare încredere în sondajele online. 

De reținut din acest articol este faptul că domnul Vladu este trecut ca și candidat pentru funcția de primar al municipiului Giurgiu din partea formațiunii politice ALDE. Nu contest probitatea profesională a celor de la Giurgiu Pe Surse, cu atât mai mult cu cât majoritatea informațiilor prezentate de ei pe surse într-un timp relativ scurt s-au dovedit a fi adevărate. Numai că de data acesta, cel puțin din câte știm noi, domnul Vladu nu și-a anunțat public  intenția de a candida din partea vreunei alte formațiuni politice. Și chiar nu văd de ce ar face acest lucru când are toate șansele să fie candidatul PSD la primărie, pentru că nu cred că PSD-ul își poate permite să plece în alegeri cu o gloabă când are în grajuduri un cal pur sânge cum este domnul Vladu.

Oricum despre domnul Barbu putem vorbi de acum numai de bine,  putem vorbi despre el ca primar deja la timpul trecut. Lupta politică se va da, dacă domnul Vladu se va hotărâ să candideze, între dumnealui și domnul Florian Nicolae  care după cum se știe se bucură de simpatia foarte multor giurgiuveni. Ar fi perfect ( numai că perfectul în orice situație este utopic știut fiind că doar Dumnezeu este perfect ) ca excelența sa domnul Barbu, care este plecat iarăși prin țări străine, când se întoarce, ( am înțeles că pe data de 11 februarie ) pentru că tot îi place să se plimbe prin croaziere să se întoarcă cu vaporul pe Dunăre, poate cine știe coboară la Tulcea  îl apucă așa subit dragostea de locurile natale și nu mai vine la Giurgiu. Doamne ajută-ne !!!

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *