Alegerile anticipate sunt singura solutie ca sa scapam de ciuma rosie … a declarat Marin Anton

Plecând de la criza generată de actuala coaliţie, atât la nivel naţional cât şi internaţional am dorit să aflăm şi punctul de vedere al preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PNL Giurgiu, Marin Anton. Despre de acest subiect, plin de indignare liderul PNL a spus :

„Să-i ia dracu pe toţi. Atât Grindeanu cât şi Dragnea cu locotenetul său Bădălău şi-au bătut şi-şi bat joc în continuare de români! Uitaţi ce se întâmplă cu euro creşte pe zi ce trece. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că moneda naţională se devalorirează în favoarea euro şi acest lucru duce la inflaţie. Nici Grindeanu şi nici Dragnea nu par să aibă habar de acest lucru, pentru ei singurul lucru important este cine să fie şef, cine este cel mai tare din parcare.

Cred că în acest moment singurul mod  prin care românii mai pot scăpa de această ciumă roşie sunt alegerile anticipate. Altfel, că îl schimbă pe Grindeanu, că vor pune pe altul în locul lui, nu facem altceva decât să-l schimbăm pe dracu cu fisu.

În ceea ce priveşte poziţia PNL-ului mâine faţă de această moţiune, preşedintele partidului domnul Ludovic Orban s-a exprimat destul de clar în cadrul biroului politic naţional. Vom participa la dezbateri dar nu vom vota această mascaradă în care partidul majoritar îşi dă jos de la ciolan propriul guvern.”  

L-am mai întrebat pe Marin Anton cum comentează zvonurile care circulă în media vis-a-vis de posibili trădători dintre parlamentarii PNL, care după cum se vehiculează vor vota moţiunea.

„Eu personal, dacă aceştia  există, nu fac parte dintre ei.  Ştiţi cum se spune: nu spune niciodată, niciodată. Posibil să existe nemulţumiţi dintre cei care au făcut parte din tabara care la alegeri l-au susţinut pe Buşoi. Dar de aici şi până la trădare e cale lungă. Eu personal le spun celor care au o astfel de intenţie, dacă aceştia există, să rămână în continuare pe locul lor. Niciodată, accentuez absolut niciodată nu o să le fie mai bine în PSD decât în PNL.”

Ne-am despărţit de carismaticul lider al PNL  promiţându-i că îi vom urmări cu foarte mare atenţie activitatea cu privire  la îndeplinirea  promisiunilor făcute cu ocazia alegerilor urmarea cărora a ajuns preşedintele PNL Giurgiu. Până atunci nu ne rămâne decât să-i urăm succes şi să sperăm aşa cum a promis ca PNL-ul să redevină primul partid pe scena  politică giurgiuveană.

I.C.MANDU

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *