Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu va organiza prima bursa a locurilor de munca din acest an, in data de 24 aprilie 2015

UntitledAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu va organiza prima bursă a locurilor de muncă din acest an, în data de 24 aprilie 2015.

Această acţiune, devenită tradiţională, are menirea de a reuni angajatori şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă, în scopul prevenirii şi reducerii şomajului. 

Evenimentul se va desfaşura simultan în următoarele localităţi:

  • în mun. Giurgiu – incinta Restaurantului “Mioriţa”
  • în oraşul Bolintin Vale – la sediul Bibliotecii din localitate.

 

Agenţii economici care vor participa la BURSA LOCURILOR DE MUNCA vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă oferit.

Angajatorii pot depune oferta privind locurile de muncă vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucureşti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; 0246/230606; e-mail : ajofm@gr.anofm.ro, iar pentru localităţile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: valentina.dumitrache@grl.anofm.ro; dragos.tudor@grl.anofm.ro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *