ADMINISTRATOR CERCETAT PENTRU PRODUCEREA, LIVRAREA SAU UTILIZAREA ÎNGRĂŞĂMINTELOR CHIMICE, PRECUM ŞI A ORICĂROR PRODUSE DE PROTECŢIE A PLANTELOR NEAUTORIZATE, PENTRU CULTURI DESTINATE COMERCIALIZĂRII

În ziua de 31.03.2015, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului de substanţe periculoase pe raza oraşului Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, ocazie cu care, într-un Magazin, administrat de J. N., o femeie de 40 ani din comuna Ogrezeni,  judeţul Giurgiu, au identificat 6 kg. sulfat de cupru ambalat în pungi inscripţionate cu menţiunile sulfat de cupru – piatră vânătă, produs neomologat pentru utilizare ca produs de protecţia plantelor în România.

Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea indisponibilizării şi continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  producerea, livrarea sau utilizarea îngrăşămintelor chimice, precum şi a oricăror produse de protecţie a plantelor neautorizate, pentru culturi destinate comercializării.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *